Kevätkokous 17.3.2018

cropped-vls_logo.jpgViron Lintuseuran kevätkokous pidetään lauantaina 17.3. tutussa paikassa Ungdomsgården Sandelsissa (Topeliuksenkatu 2, Töölöntori). Ohjelmassa on sääntömääräisten asiain lisäksi Timo Pettayn video & esitelmä – ”Lintuvuosi 2017”.

Sääntömääräisten asioiden lisäksi esityslistalla on seuraava asia:

Syyskokouksessa 11/2017 hyväksytyn budjetin jälkeen on tullut ajankohtaiseksi Sõrven lintuaseman vuokrasopimuksen uusimistarve sen johdosta että Riigi kinnisvara on mahdollisesti myymässä entisen rajavartiolaitoksen kiinteistön Mati Martinsonille. Mati Martinson ehdottaa VLS:lle pitkäaikaisen (10 vuoden) vuokrasopimuksen maksua etukäteen, kiinteistön oston mahdollistamiseksi. Hallitus esittää, että vuosikokous muuttaa vuoden 2018 talousarviota siten, että Sörven lintuaseman vuokramomentille lisätään 5000 eur lintuaseman pitkäaikaisen vuokrasopimuksen aikaansaamiseksi.